ep economiafinanzas- dancausa bankinter pidegobiernoestimuleiniciativas empresarialesempleo
BANKINTER - Archivo
7,33€
  • 0,02€
  • 0,25%

Bankinter ha llançat una línia de productes dirigida específicament als joves, els quals divideix en tres col·lectius: menors d'edat, joves d'entre 18 i 24 anys i professionals de fins a 35 anys. Per a aquests últims, ofereix un compte nòmina remunerat que replica les condicions del seu producte estrella, és a dir, un interès del 5% per al primer any i un 2% el segon, amb la diferència que pot contractar-se amb ingressos mensuals des de 500 euros (no cal un mínim de 1.000 euros, com en el seu Compte Nòmina dirigida a tots els públics) i que només remunera fins a 3.000 euros (enfront dels 5.000 euros del producte genèric).

Per als joves de fins a 35 anys que vulguin invertir, Bankinter redirigeix el col·lectiu a Popcoin, el seu gestor digital d'inversions, en el qual poden fer aportacions a fons d'inversió des de 50 euros. No obstant això, per als immediatament més joves (18-24 anys i menors), ofereix un Pla 5%, que remunera les aportacions realitzades a fons d'inversió amb un 5% durant el primer any i un 2% durant el segon amb un màxim de 1.000 euros. Això sí, l'aportació mínima és de 50 euros al mes.

Als menors d'edat i els joves d'entre 18 i 24 anys, a més del pla d'inversió, els ofereix un compte exempte de comissions i amb una targeta de dèbit gratuïta sense condicions d'ingressos mínims. Es tracta dels comptes Bk Mini i Bk jove, respectivament.

contador