• Les accions del grup pugen més de l'1%, fins a 2,48 euros
  • El potencial de valoració estimat a 12 mesos és superior a l'11%
autopista radial r-4 ferrovial sacyr

Els analistes de Bankinter han elevat la seva recomanació sobre Sacyr fins a comprar des de vendre i han augmentat la seva valoració fins a 2,8 euros per acció des dels anteriors 1,7 euros.

  • 3,68€
  • 0,38%

Aquest nou preu objectiu implica un potencial alcista de l'11% per Sacyr, les accions del qual pugen més del 1% en borsa, fins a 2,48 euros per títol.

"La reducció del risc vinculat a Repsol per les menors minusvalideses i les cobertures contractades per Sacyr és la raó fonamental d'aquest canvi de perspectiva", afirmen aquests experts, els qui consideren que la participació de Sacyr en Repsol ha deixat de ser "un factor d'incertesa".

La gradual recuperació del negoci típic (Construcció, Serveis i Industrial) recolzada en l'acceleració del cicle global és un catalitzador addicional

"La gradual recuperació del negoci típic (Construcció, Serveis i Industrial) recolzada en l'acceleració del cicle global és un catalitzador addicional", afegeixen aquests experts. "Finalment, el bon comportament de l'àrea de Concessions atorga major visibilitat i facilitarà la venda de Itínere, un pas addicional per reduir un deute elevat", expliquen.

Bankinter recorda que Sacyr té calculada la seva participació del 8,2% en Repsol a preus de 15,6 euros per acció i ha reduït les seves minusvalideses latents fins a nivells de 148 milions d'euros, ja que els títols de la petroliera han pujat fins a 14,25 euros.

A més, Bankinter espera que Repsol millori els seus beneficis en 2017 i 2018, "millorant el resultat per posada en equivalència de Sacyr". Això permetrà sostenir el dividend de la petroliera i reduirà el "risc de provisions per deterioració del valor".

En segundo lugar, los derivados contratados por Sacyr sobre el 40% de su participación en Repsol le protegen si las acciones caen por debajo de 10,7 euros y 11,9 euros por acción. "Por lo tanto, la minusvalía máxima sobre ese conjunto de acciones valoradas en libros en 780 millones de euros se limita ahora a la minusvalía neta máxima se limita ahora a 157 millones", explican estos expertos.

Noticias relacionadas

contador