ep jose ignacio goirigolzarri presidentebankia 20180620132301
UIMP
1,78€
  • 0,05€
  • 2,65%

Bankia ha tancat la venda a Mapfre el 51% de Caixa Granada Vida i Cajamurcia Vida i Pensions per 110.300.000 d'euros, cosa que suposa la culminació del procés de reordenació del negoci de bancassegurances després de la fusió amb Banc Mare Nostrum.

Aquesta operació s'ha tancat un cop obtinguda l'aprovació per l'autoritat de competència i la no oposició de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, segons ha informat aquest dilluns l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Amb l'adquisició del 51% del capital social de Caixa Granada Vida i Caixa Múrcia Vida i Pensions per 110 milions d'euros, Mapfre amplia "notablement" la distribució d'assegurances de vida pel sud-est espanyol, segons va destacar l'asseguradora en el moment de l'anunci de l'operació.

En relació a les assegurances no vida, l'acord permetrà ampliar la venda en exclusiva de les assegurances generals de Mapfre a tota la xarxa procedent de BMN, cosa que el converteix igualment en distribuïdor exclusiu de les assegurances no vida per a tota la xarxa de Bankia.

L'ampliació de l'aliança en vida i no vida suposa incorporar al voltant de 400 punts de distribució provinents de la xarxa de BMN.

Dins d'aquesta reorganització, a més de l'acord amb Mapfre, Bankia també va signar un acord amb Caser pel qual manté la seva aliança d'empreses per al negoci de vida i pensions a les Illes Balears. Aquesta societat continua participada en un 81% per Caser i en un 19% per Bankia.

Noticias relacionadas

contador