ep presidentebanco mare nostrum carlos egea 20170324174304
RAFA MARTIN/BMN
1,78€
  • 0,05€
  • 2,65%

Carlos Egea ha renunciat a les seves funcions executives en Bankia després de culminar "amb un innegable èxit" el procés d'integració de BMN. "He dedicat el meu temps i esforç per contribuir a l'èxit d'aquest procés d'unió de Bankia i BMN", ha assenyalat Egea, que ha afegit que un cop finalitzada l'operació "és moment que la meva aportació al projecte es produeixi des d'un àmbit no executiu".

Egea ha expressat al Consell que, des de la seva incorporació a Bankia a principis de 2018, la seva dedicació ha estat "el suport directe a totes les exigències i requeriments que s'han plantejat en relació amb el procés d'integració", una fusió "assolida en temps rècord que ha significat una evident millora en la quantitat i qualitat dels serveis prestats als nostres clients".

Segons Egea, "l'obtenció de sinergies i d'economies d'escala, una dimensió més adequada a les exigències del mercat i una més equilibrada presència territorial són algunes de les conseqüències positives de la integració, que marquen el present i el futur de Bankia".

Carlos Egea continua formant part del Consell d'Administració de Bankia com a conseller extern. En aquest sentit, ha ratificat la seva "total disposició, compromís i entusiasme per seguir complint amb les obligacions de conseller".

Per tant, el Consell de Bankia manté el nombre de membres en 12, tres d'ells de caràcter executiu, vuit independents i un extern.

Egea va voler agrair "personalment" al president de Bankia, així com als membres del Consell i dels òrgans directius, "el suport i ajuda" brindada.

Noticias relacionadas

contador