• És el tercer any consecutiu que l'entitat financera obté aquest premi
  • S'ha valorat diferents aspectes bàsics com la ràtio de solvència i Tier 1 del banc, la cobertura i les provisions
banca march

L'entitat mallorquina Banca March ha estat escollida la millor entitat de banca privada espanyola el 2016 per la publicació internacional Global Banking & Finance Review. Així, la revista reconeix la gestió que realitza el banc i el seu desenvolupament de negoci.

En aquest sentit, és el tercer any consecutiu que Banca March obté aquest premi, segons informa l'entitat, la concessió de la qual es realitza per votació de representants d'entitats financeres, lectors de la publicació i de l'equip directiu de 'Global Banking & Finance Review', que prenen la decisió juntament amb un comitè d'analistes del sector, tal com informa Europa Press.

En aquest cas, s'han valorat aspectes bàsics com la ràtio de solvència i Tier 1 de Banca March, cobertura i provisions, morositat, salut de la cartera creditícia, resultats, així com altres criteris, com la qualitat de servei al client, innovació, govern corporatiu, transparència o iniciatives de responsabilitat social corporativa.

CONSOLIDACIÓ DEL MODEL

És el tercer any consecutiu que Banca March obté aquest premi, segons ha informat l'entitat

El conseller delegat de Banca March, José Luis Acea, ha assenyalat que aquest premi reconeix la consolidació del model de negoci especialitzat en banca privada de l'entitat a Espanya. "Aquest segment, on es concentra l'objectiu estratègic de creixement de Banca March, segueix registrant un fort dinamisme i preveiem seguir creixent amb força en els propers anys", ha apuntat.

Aquest premi en banca privada se suma a altres guardons que l'entitat a rebut en els últims anys, entre els quals destaquen l'atorgat per la publicació britànica World Finance, que va premiar a Banca March de forma consecutiva entre 2010 i 2015 com a millor entitat financera en Banca Privada.

Banca March també ha estat triada en els Global Banking & Finance Awards, premis de la revista The European, com a millor entitat de banca privada d'Espanya en 2014, 2015 i 2016. Així mateix, en els IAIR Awards va ser triada també com a millor entitat europea de banca privada pel seu creixement sostenible en 2013 i 2014.

contador