• El banc matisa que l'ajust no implica l'acomiadament d'empleats
banco sabadell

Banc Sabadell procedirà al tancament d'un total de 53 oficines bancàries a la seva xarxa espanyola al novembre en el marc del procés de reducció de sucursals que l'entitat va anunciar a finals del 2016, segons van confirmar a Europa Press fonts de l'entitat. L'ajust no implica l'acomiadament de treballadors, ja que els treballadors de les oficines afectades han estat resituats per l'entitat, segons van indicar tant fonts sindicals com del propi Banc Sabadell.

  • 1,69€
  • 3,27%

En concret, el pla del novembre implica el tancament de 13 oficines a Barcelona i a Astúries, quatre a Múrcia i a la Corunya, tres a Alacant i a València, dues a Almeria, a Girona, a Madrid i a Biscaia i una a Lugo, a Màlaga, a Sevilla, a Pontevedra, a Tarragona i a Zaragoza.

Al desembre del 2016, el banc que presideix Josep Oliu va anunciar el tancament de 250 sucursals el 2017 i una reducció de plantilla d'entre 700 i 800 treballadors a través de prejubilacions i la no reposició de baixes en un context de reestructuració de la xarxa comercial de les principals entitats bancàries a Espanya, motivat per la transformació digital del sector i els nous hàbits dels clients.

Amb el tancament d'aquestes 53 oficines, avançat per 'Abc', juntament amb la clausura d'altres 191 sucursals el maig passat, Banc Sabadell dona per conclòs l'ajust que plantejat pel 2017 amb el tancament final de 244 dependències. A finals de setembre, Banc Sabadell comptava amb 1.930 oficines a Espanya i, després de l'ajust del novembre, la xarxa es veurà reduïda fins a 1.877 sucursals.

Noticias relacionadas

contador