ep archivo   recurso de solaria
SOLARIA - Archivo

Solaria s'ha llevat aquest dimarts com el pitjor valor de l'IBEX amb caigudes que han arribat a ser del 6%, després que Goldman Sachs li hagi baixat el preu objectiu fins als 19 euros des dels 25,50 euros.

  • 9,57€
  • 0,68%
Análisis Técnico
S1
13
S2
18
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Solaria ha despertat aquest dimarts amb fortes caigudes i amb un buit baixista als 16,46 euros, el preu de tancament d'aquest dilluns. Cosa que vol dir que ara tenim aquí una important zona de resistència. Pel que fa a la resta, no hi ha moltes més novetats. Al cap i a la fi, el valor s'està desplaçant lateralment des del passat mes de maig dins d'un rang de preus comprès entre els 14,20 euros per baix com a suport (els mínims de juny) i la part alta als 18 euros. de la qual cosa es dedueix que les caigudes d'aquest dimarts no signifiquen res de res, o millor dit no tenen implicacions tècniques de cap tipus. És que ens hem oblidat ja que Solaria és dels valors més volàtils del nostre mercat i que aquest es mou un +/-5% gairebé cada dia?

Gairebé el de menys és si el preu perfora o no per poc la directriu alcista de llarg termini. Ja que sabem que les dilatacions existeixen i més en valors tan volàtils com aquest. Però el que no tindria cap sentit a dia d'avui és que el preu acabi perforant l'important suport, el suport vital que té en els mínims anuals, els mínims de juny als 14,20 euros. Mentre no el perfori no crec que la sang corri pels carrers més del que ja ho ha fet.

slr070921
Gràfic setmanal de Solaria

Noticias relacionadas

contador