ep audax renovables incorporasu cartera proyectos fotovoltaicos320 mw algunosc-lm
AUDAX RENOVABLES - Archivo
1,70€
  • -0,07€
  • -4,18%

Audax Renovables ha formalitzat la transmissió de contractes de compravenda en els quals transmet les participacions directes de dues de les seves filials espanyoles. Aquesta operació no genera una plusvàlua significativa en el grup. Segons ha comunicat a través d'un fet rellevant a la CNMV, la companyia també ha venut determinats préstecs i drets de crèdit concedits per la societat a les mateixes companyies.

En concret, Audax ha transmès les participacions directes del 100% del capital i préstecs associats de la societat Parc Eòlic Mudéfer, projecte eòlic situat a la província de Tarragona. A més de la transmissió de la participació directa del 76% i de drets de crèdit associats de la societat Gestora Fotovoltaica de Castelló, projecte solar situat a la província de Castelló.

Els compradors de les citades participacions són, respectivament, Helia Renovables II, fons gestionat per Plenium Partners Asset Management SGEIC, i Minerva Renovables, una societat assessorada i gestionada per Kira Renovables.

Tot i que les esmentades operacions, en conjunt, no generen una plusvàlua significativa en el grup, l'entrada de caixa, amb aquest motiu, s'emmarca dins de l'objectiu de reducció de deute del grup i en línia amb l'estratègia de rotació d'actius empresa per la societat, objectius presentats en el seu dia de l'inversor el passat mes de maig.

Audax explica que en aquesta nova etapa de creixement, continua amb el seu full de ruta pel que fa a la consecució dels objectius per 2022 d'augmentar la cartera de clients de 305.000 a 500.000. A més, preveu superar els 1.500 milions d'euros en ingressos, triplicar l'actual EBITDA de 53 milions d'euros i reduir el seu palanquejament financer, tot això, amb l'objectiu d'optimitzar els recursos del grup, per tal de crear valor per als seus accionistes.

contador