ep aerogeneradores de audax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

Audax Renovables ha triplicat el seu benefici al tancament del 2019, arribant a una xifra de 25,4 milions d'euros. El grup energètic ha dit que els avantatges de la integració vertical de les activitats de comercialització i generació li han permès tancar l'exercici 2019 amb una facturació de 1.043 milions d'euros, la qual cosa suposa un augment del 5,8% respecte a l'any anterior. Així mateix, l'EBITDA s'ha incrementat un 37,2%, fins arribar als 73,2 milions d'euros.

  • 1,75€
  • -1,91%

Pel que fa a la divisió de comercialització, el nombre de clients ha crescut un 11%. Audax Renovables ha subratllat així mateix la consolidació de la seva estratègia de rotació d'actius i de reducció del deute, que li ha suposat una entrada neta de caixa de 51,3 milions d'euros i un impacte positiu als resultats de 4,9 milions d'euros. Així mateix, el deute financer s'ha reduït un 40% respecte a l'any anterior.

Audax ha afegit que aquests resultats suposen una millora de totes les variables i la situen "en una posició òptima per aconseguir els objectius del seu pla estratègic". Per a l'exercici 2022, preveu superar els 500.000 clients, subministrar més de 15 TWh d'energia, aconseguir 1.500 milions d'euros de facturació i més de 100 milions d'EBITDA. I tot això, duplicant a més la rendibilitat, cobrint 2/3 de l'energia subministrada mitjançant contractes PPA i relaxant el seu apalancament financer a causa de l'alta generació de caixa.

Noticias relacionadas

contador