ep aerogeneradores de audax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

Audax Renovables ha anunciat la posada en marxa de quatre plantes fotovoltaiques localitzades a Torija, província de Guadalajara. Amb una potència total de 20 MWp, les plantes fotovoltaiques Alberizas I, II, III i IV compten amb la instal·lació de 59.760 panells solars i produiran 32,44 GWh a l'any d'energia, equivalent al consum anual de més de 9.400 llars.

  • 1,79€
  • 0,11%

La companyia continua amb la seva estratègia de focalització en l'activitat de generació i espera que en poques setmanes la planta entri en funcionament i comenci l'abocament d'energia a la xarxa.

En aquest mateix sentit, cal destacar que la companyia continua treballant en la construcció i posada en marxa de tres plantes més a Espanya: Calañas a la província de Huelva, amb una potència de 4,48 MWp; i dues més a la província de Toledo: Los Arenales (5 MWp) i El Toconal (5 MWp).

A més, el grup ja prepara l'inici de construcció dels seus propers projectes a Espanya, havent tancat la contractació de components i els contractes de construcció amb operadors de primer nivell, seguint així el full de ruta marcat al seu Pla Estratègic.

Noticias relacionadas

contador