ep aerogeneradors daudax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

Audax Renovables, el grup energètic que integra els negocis de comercialització i de generació d'electricitat 100% renovable, ha signat un contracte de compravenda per l'adquisició del 100% del capital social de la societat E.ON Energiakereskedelmi Kft., comercialitzadora hongaresa d'electricitat.

  • 1,78€
  • -0,11%

El venedor de les citades participacions és E.ON Hungária Zrt., una subsidiària de la multinacional alemanya E.ON, companyia que cotitza, entre altres, a la Borsa de Frankfurt.

Audax Renovables se situaria amb una quota de mercat d'aproximadament el 25% al competitiu mercat hongarès de PIMES, grans clients industrials i municipals, augmentant la seva base de clients en prop de 80.000 i incrementant el seu volum d'energia subministrada en fins de 6TWh/any addicionals. Audax Renovables es converteix d'aquesta manera en un dels actors més rellevants del mercat hongarès d'electricitat, la qual cosa suposa un important avanç en la diversificació geogràfica del Grup.

L'operació està subjecta a determinades condicions suspensives, a més d'haver de comptar amb les preceptives autoritzacions reguladores necessàries per part dels organismes europeus i hongaresos competents, esperant que es completi entre el tercer i quart trimestre del present exercici.

El Grup Audax continua amb el seu full de ruta pel que fa a la consecució dels objectius per a 2022 d'augmentar la cartera de clients de 305.000 a 500.000 i de subministrar un total de 15 TWh d'energia. A més, preveu superar els 1.500 milions d'euros en ingressos, situar l'EBITDA per sobre dels 100 milions d'euros i reduir el seu apalancament financer; tot això, amb l'objectiu d'optimitzar els recursos del grup, a fi de crear valor per als seus accionistes.

Noticias relacionadas

contador