ep aerogeneradores de audax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

Audax ha arribat a un acord de compra amb la companyia Idena Solar per a la incorporació de projectes que sumen fins a 69 MWp, segons ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 1,78€
  • -0,11%

A la localitat de Cabanillas del Campo (Guadalajara), Audax ha adquirit els projectes Cuatro Caminos 1, 2, 3 i 4, els dos primers de ls quals sumen 6,875 MWp, mentre que els dos segons, una potència cadascun 4,125 MWp, xifres que totalitzen el projecte en 22 MWp. Aquests projectes comptaran amb la instal·lació conjunta d'aproximadament 55.000 panells solars, que produiran uns 43 GWh d'energia a l'any, xifra que equival al consum anual de més de 12.300 llars.

Així mateix, a la localitat de Jadraque, també a la província de Guadalajara, ha aconseguït el projecte Matillas, de 5,5 MWp. D'altra banda, al terme municipal de Taracena (Guadalajara) el projecte El Cañal afegirà 5,5 MWp fotovoltaics a la cartera del Grup. Els dos projectes comptaran amb la instal·lació conjunta d'aproximadament 27.500 panells solars, que produiran uns 17 GWh d'energia a l'any, xifra que equival al consum anual a prop de 4.800 llars.

La companyia ha destacat que els projectes de Cuatro Caminos 1, 2, 3 i 4, Matillas i El Cañal es troben en un avançat estat de tramitació, a punt d'aconseguir els últims tràmits per assolir l'estatus ready to build.

Addicionalment, també amb la societat Idena Solar, s'ha arribat a un acord de compra mitjançant el qual Audax prendrà una participació del 51% del capital de diverses societats vehiculars titulars de projectes de fins a un màxim de 36 MWp de potència nominal, que hagin arribat a l'estatus ready to build (RTB), és a dir, d'aquells projectes que disposin de tots els actius, llicències i autoritzacions exigibles per a la construcció.

Noticias relacionadas

contador