ep sede de audax energia
AUDAX - Archivo

Audax Renovables com a grup energètic espanyol que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de 7 països, subministrarà 20.000.000 de kWh anuals d'electricitat 100% d'origen renovable als centres esportius Supera i Supera 24h del Grup Sidecu, líder al sector fitness.

  • 1,70€
  • -4,18%

Serà un subministrament imprescindible perquè els 32 centres esportius repartits per tot Espanya puguin desenvolupar la seva activitat per als més de 250.000 usuaris, segons la informació destacada en una nota de premsa.

Aquest acord combina un producte indexat al mercat espot amb un PPA (Power Purchase Agreement) a llarg termini i que reforça l'aposta renovable del Grup Sidecu, l'estratègia sostenible de la qual s'aferma en aliar-se amb Audax Renovables, generadora i comercialitzadora d'energia 100% d'origen renovable.

Davant de l'actual situació volàtil dels mercats energètics, cada vegada són més els grans consumidors elèctrics que aposten per acords a llarg termini. Aquests acords ofereixen als consumidors una estabilitat energètica durant els propers anys.

Per la seva banda, Audax Renovables compta amb àmplia trajectòria com un dels operadors energètics actius a Espanya, comercialitzant tant grans consumidors del sector privat, administracions públiques, pimes, com residencials.

Noticias relacionadas

contador