ep aerogeneradores de audax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

Audax Renovables ha guanyat el concurs públic convocat per l'Ajuntament d'Oviedo per subministrar electricitat a la totalitat dels punts alimentats en baixa tensió.

  • 1,70€
  • -4,18%

La companyia ha estat la que ha presentat la millor proposta pels més de 1.300 punts de subministrament de baixa tensió de l'Ajuntament d'Oviedo. Es tracta d‟un acord que podria ascendir als 10 milions d‟euros per subministrar els 53 milions de kWh d'electricitat d'origen 100% renovable.

El contracte s'ha adjudicat en la modalitat de preu fix, i l'Ajuntament d'Oviedo s'ha assegurat per als dos anys de durada del contracte una estabilitat en el cost de l'electricitat en un moment d'alta volatilitat dels mercats energètics.

Fa temps que Audax se situa com un dels operadors energètics més actius d'Espanya, comercialitzat tant a grans consumidors del sector privat, administracions públiques, pimes, com residencials, subratlla la companyia en el comunicat publicat aquest dimecres. En aquest sentit, ha anunciat recentment que subministrarà 88 milions de KWh d'energia elèctrica d'origen 100% renovable a la Comunitat de Madrid.

Noticias relacionadas

contador