ep archivo - aerogeneradores de audax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

De la rellevància del suport dels 1,20 euros hem parlat en nombroses ocasions al llarg de tot el 2021. I a dia d'avui res no ha canviat realment, el mateix discurs de llavors continua valent per al moment actual.

  • 1,70€
  • -4,82%
Análisis Técnico
S1
0.95
S2
1.60
R1
2.25
R2
2.25
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Des dels mínims de desembre (1,19) els títols d'Audax Renovables reboten poc més del 10%, cosa que no em sembla gaire comparat amb les importants caigudes acumulades des dels màxims de fa un any (-46%). Vull dir amb això que seria bo que el rebot tingués continuïtat i el preu tractés de posar terra pel mig respecte a l'important suport, referència clau dels 1,20 euros.

O dit amb altres paraules, qualsevol possibilitat que el preu intenti reestructurar-se novament a l'alça, amb les seves correccions contra tendència és clar, passa perquè sí o sí el suport dels 1,20 euros es respecti en tot moment i en espelmes setmanals. Si no ho aconsegueix, aleshores vindran corbes. Importants corbes. I mentre no ho faci, la possibilitat que tracti de reestructurar-se a l'alça a la recerca de la resistència dels 2,20-2,30 euros (la directriu baixista) és un escenari que no es pot descartar per res a mitjà termini.

adx170122
Gràfic setmanal d'Audax Renovables (ADX)

Noticias relacionadas

contador