ep archivo   letras y logo de atresmedia en la entrada al edificio de su sede
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Atresmedia rep aquest dilluns un important cop de destral per part dels experts de Barclays, que retallen el seu consell fins a infraponderar des de neutral i el seu preu objectiu des dels 4,30 euros fins als 3,50 euros (per sota dels nivells actuals de cotització, als 3,65 euros).

  • 4,86€
  • -0,72%
  • 2,89€
  • -4,24%

La companyia cedeix moderadament a la borsa encara que, sens dubte, la que és protagonista avui és la seva companya de sector, Mediaset España, que ha estat suspesa davant les últimes notícies que tornen a parlar d'una OPA d'exclusió per part de la matriu italiana.

"Si es produeix l'operació, no sorprendria, ja que la companyia ha reiterat en nombroses ocasions que els moviments de consolidació segueixen sent l'escenari central. El nomenament recent com a president de Borja Prado, un banquer d'inversió amb àmplia experiència en fusions i adquisicions, ha estat interpretat com un moviment encaminat a reprendre l'operació de fusió amb Mediaset Italia", assenyalen els experts de Banc Sabadell.

Des de Sabadell afegeixen que la clau per a l'accionista de Mediaset España estarà, lògicament, a la contraprestació que puguin oferir. "Com a referència, a l'OPA anterior -que es va llançar el 2019 i que no va tenir èxit- oferien l'equivalent a 6,28 euros per acció (+24% sobre tancament), encara que en accions. El retorn de les dues companyies ha estat negatiu des de llavors per la qual cosa aquesta referència ja no sembla vàlida. La mitjana del preu de Mediaset Espanya en borsa els últims sis mesos és de 4,4 euros per acció”, indiquen des del banc.

Noticias relacionadas

contador