ep archivo   letras de atresmedia en lo alto de la sede del grupo de comunicacion atresmedia en san
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Berenberg ha passat revisió al sector audiovisual a Espanya. Concretament, Atresmedia i Mediaset. Els analistes de l'entitat alemanya segueixen recomanant mantenir els títols de la primera i comprar els de la segona.

  • 4,93€
  • 1,34%
  • 2,89€
  • -4,24%

En el cas d'Atresmedia, des de la casa d'anàlisi germànica dediquen als títols un preu objectiu de 3,75 euros, lleument per sobre dels nivells de cotització actuals. Al de Mediaset Espanya, el preu objectiu és de 6,20 euros, xifra ara sí, sensiblement superior als 4,50 euros en què es mou l'acció.

Pel que fa a Atresmedia, Berenberg afirma que la seva valoració actual segueix sense ser suficient per suggerir un canvi en la recomanació. A més, l'alemanya comença a advertir "dels primers símptomes de la disrupció de la cadena de subministrament" a la companyia.

Des de l'alemanya també destaquen que la recuperació del sector radiofònic està llastrant Atresmedia, el qual veuen, "sense cap dubte, barata, però falta de catalitzadors".

Sobre Mediaset Espanya, Berenberg també reconeix que s'està veient afectada per la crisi de la cadena de subministrament, però si escau sí que hi ha catalitzadors, com les sinergies que es pot crear entre la filial espanyola i la matriu italiana, que l'alemanya qualifica de "substancials".

A més, els experts de la companyia alemanya enumeren una sèrie de raons per apostar pel valor que, sota el seu criteri, exhibeix una valoració que encara no ha descomptat tot el bo que ha de venir.

Noticias relacionadas

contador