asos sede logo

Pujades en ASOS (+10%). Enrere queden les seves dues advertències de beneficis. El retailer britànic celebra a borsa els seus resultats de l'últim trimestre del 2019. En aquests, una xifra destaca per sobre de la resta: un 20% més de vendes gràcies al Divendres Negre. En total, la cadena ha facturat 1.100 milions de lliures esterlines a la recta final de l'any.

Els números d'ASOS han batut les expectatives de la City que anticipaven un creixement en vendes del 15% per al retailer de roba. Actualment, el títol cotitza a les 33 lliures. Fa sis mesos, ho feia a les 21 lliures i, el 2018, van arribar a assolir els seus màxims a les 76 lliures per acció.

Per regions, les vendes d'ASOS van créixer un 18% al Regne Unit, un 21% a la resta del Vell Continent i un 23% als EUA i la resta del món. Les bones xifres de la companyia contrasten amb les de 2019, any en què la britànica va reconèixer subestimar els seus rivals forçant-lo a llançar fins a dues advertències de beneficis, l'últim d'ells el juliol.

"El nostre objectiu ha estat reconstruir la confiança al consumidor aconseguint unes vendes millor de les esperades gràcies, especialment, al cap de setmana del Divendres Negre", ha reconegut el CEO d'ASOS, Nick Beighton.

Els analistes segueixen sense fiar-se'n. Richard Hunter reconeix que "ASOS impressiona però el consens de mercat segueix en espera fins que demostri que aquesta tendència positiva ha arribat per quedar-s'hi". Els de Liberum són de la mateixa opinió i reiteren el consell de 'mantenir' les accions de la companyia amb un preu objectiu de 28 lliures per acció.

Noticias relacionadas

contador