arcelormittal etudie une fusion avec cleveland cliffs aux etats unis 20220904173919

ArcelorMittal ha liderat les pèrdues a l'IBEX 35 aquest dimecres (-4,17%) després de la rebaixa de qualificació que Bank of America (BofA) ha realitzat sobre el sector siderúrgic europeu. Els estrategs de l'entitat han situat la valoració de l'acereria espanyola a neutral des de comprar. Pel que fa al preu objectiu, el valoren en 28 euros per acció (ArcelorMittal cotitza en aquests moments als 25,03 euros).

  • 23,54€
  • -0,51%

"Si bé el balanç, ara, és més fort, veiem més rebaixes per venir", ha indicat la companyia al seu informe. "La valoració no és exigent i considerem la possibilitat que la companyia anunciï més recompres d'accions que podrien mantenir el preu de les accions al voltant dels nivells actuals, fins i tot davant de les rebaixes de guanys".

Aquesta revisió ha estat realitzada pels analistes de BofA després d'actualitzar les previsions i els models de preus de l'acer per reflectir uns volums més febles a mesura que Europa es dirigeix cap a una desacceleració el 2023.

"Els nostres estrategs creuen que els PMI europeus van tocar fons al segon trimestre, històricament això va coincidir amb un punt baix en els diferencials de l'acer", han assenyalat.

ArcelorMittal també ha patit una rebaixa del preu objectiu per part de JP Morgan, que l'han situat als 23 euros per acció des dels 24,50 euros previs, amb una recomanació de valor neutral.

En el cas dels beneficis per acció de la siderúrgica, des del banc nord-americà han estimat una caiguda futura del 5,1%, fins als 1,34 dòlars, des de la millora actual de 10,06 dòlars (+0,6%).

Noticias relacionadas

contador