ep archivo   operario de applus
Europa Press - Archivo

Applus+, companyia global d'inspecció, assaigs i certificació, ha anunciat la venda del 100% de Katsastus, les operacions d'inspecció de vehicles a Finlàndia, a l'empresa A-Katsastus Group.

  • 11,58€
  • 1,22%

Applus no ha donat detalls sobre l'import de la venda, tot i que ha explicat que el principal servei que ofereix K1 Katsastus és la inspecció de vehicles lleugers i pesants que fan els 137 treballadors en una xarxa de 84 centres. Els ingressos del 2021 van ser de 14 milions d'euros.

"Aquesta desinversió s'alinea amb l'estratègia de rotació d'actius anunciada al Pla Estratègic d'Applus+ per centrar-se a millorar la qualitat i el mix del portfoli de serveis", ha explicat la companyia.

“Ha estat un privilegi treballar amb tots els treballadors de K1 Katsastus, i vull agrair-los el seu compromís i excel·lent exercici. Estic segur que seguiran fent eficientment aquest important servei a Finlàndia durant molts anys”, ha comentat Aitor Retes, SVP d'Applus+ Automotive.

“Es tracta d'una bona operació per a ambdues parts que suposa un altre pas endavant en l'execució del Pla Estratègic que vam anunciar a finals de l‟any passat. Desitjo a tots els treballadors de K1 Katsastus el millor en aquesta nova etapa”, ha afegit Joan Amigó, conseller delegat del Grup Applus+.

Noticias relacionadas

contador