ep archivo   estacion movil de itv para vehiculos agricolas
SYC APPLUS+ - Archivo

Applus va registrar un resultat net ajustat de 43,3 milions d'euros durant el primer semestre d'aquest any, xifra que suposa multiplicar per vint el que va aconseguir un any abans, quan es va situar en 2,1 milions d'euros, segons ha indicat la companyia, que ha destacat el "fort" creixement en vendes i marges en comparació amb 2020 i en línia per assolir la plena recuperació l'any que ve.

  • 11,45€
  • -0,44%

Així mateix, el resultat net estatutari atribuïble al grup va ser de 14,7 milions d'euros, davant els números vermells dels 169.900.000 d'euros d'un any abans. Per la seva banda, entre gener i juny, els ingressos es van situar en 843 milions d'euros, xifra que suposa un ascens del 13,7%, mentre que el resultat operatiu va arribar als 80.300.000 d'euros, un 132,6% superior al del primer semestre del 2020.

"Hem obtingut molt bons resultats durant el segon trimestre del l'any, especialment si ho comparem amb el mateix període de l'any anterior, que és quan més gran va ser l'impacte del coronavirus. Aquests bons resultats s'han produït en totes les línies de negoci", ha destacat el conseller delegat d'Applus, Fernando Basabe.

En aquest sentit, ha subratllat que l'increment en ingressos, combinat amb el control de costos realitzat i la diversificació dels nostres serveis ha portat la companyia a un "fort" creixement del resultat i marge operatiu ajustat, que va ser del 10,3% durant el segon trimestre.

"Els bons resultats obtinguts durant el primer semestre han reforçat la nostra confiança i hem revisat a l'alça les nostres perspectives de l'any. Estimem que l'increment de vendes orgànic i de les adquisicions realitzades serà al voltant del 14-16% a tipus de canvi constants i preveiem un marge operatiu proper al 10%", ha afegit.

El conseller delegat d'Applus ha confiat que el 2022 el negoci estigui recuperat de l'impacte de la Covid-19. "Tindrem, a més, un portfoli més diversificat i sostenible, gràcies principalment a les adquisicions, que ens permetrà un major creixement amb millors marges. A mitjà i llarg termini seguim sent molt positius pel que fa a les tendències estructurals de creixement del mercat d'inspecció, assajos i certificació en què operem", ha indicat.

Noticias relacionadas

contador