applusgrande1

Applus s'enfonsa un 9%. La cotitzada del Mercat Continu rep amb fortes vendes la rebaixa de preu objectiu de Credit Suisse, des dels 8,8 als 8 euros per acció.

  • 12,74€
  • 10,02%

La companyia ha protagonitzat una altra notícia aquest matí. La Generalitat de Catalunya ha convocat un concurs per escollir una empresa que l'assessori en la preparació d'una possible licitació per a un nou contracte de concessió d'Idiada durant vint anys.

Després de més de vint anys gestionant aquesta concessió, Applus+ ha declarat que està ben posicionada per tornar a guanyar el concurs que podria convocar la Generalitat de Catalunya. Applus+ gestiona el negoci de la divisió d'Idiada a través d'una concessió de la Generalitat de Catalunya que va començar el 1999 per a un termini de vint anys, amb possibles pròrrogues posteriors de cinc anys, fins a un màxim de cinquanta anys. La pròrroga actualment vigent acaba al setembre de 2024.

L'any 2019 la facturació del negoci d'Idiada subjecta a aquesta possible licitació va ser de 234,5 milions i el benefici operatiu ajustat de 29,0 milions. Applus+ té el 80% de participació en aquest negoci, corresponent el restant 20% a la Generalitat de Catalunya.

Noticias relacionadas

contador