ep archivo - applus
APPLUS - Archivo

Els títols d'Applus Services acumulen una revaloració del 14% durant les últimes quatre sessions i, a l'espera de conèixer els resultats del segon trimestre del l'any, se situa a prop de la important zona de control dels 9,05 euros.

  • 12,74€
  • 10,02%
Análisis Técnico
S2
9.05
R1
10
R2
10
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un buit baixista és un espai que deixa el preu (un buit) que es produeix quan l'oferta és molt més alta que la demanda i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sota del preu de tancament de la sessió anterior. Un buit baixista té connotacions de debilitat i automàticament aquest buit es converteix en l'ordre de prou pèrdues per a qualsevol posició curta (o baixista) sobre el subjacent en qüestió.

Dit això, tenim un buit baixista setmanal en Applus al nivell dels 9,05 euros: el buit baixista setmanal de mitjans de març de 2020. Buit que es va emplenar en la seva totalitat en l'últim rebot, però que no s'ha tancat o, el que és el mateix, anul·lat. De la qual cosa es dedueix que un tancament setmanal per sobre s'activaria un important senyal de fortalesa. Avantsala del que pot acabar sent un retorn als nivells prepandemia als 11,30 euros.

apps270721
Gràfic setmanal d'Applus

Noticias relacionadas

contador