joan amigo applus
Applus

Applus+ ha anunciat aquest dijous que ha signat un acord de compra de tot el capital social de K2 Ingeniería, proveïdor de serveis de consultoria i monitoratge ambiental basat a Bucaramanga (Colòmbia). Està previst que la transacció es tanqui a les properes setmanes. "L'equip directiu de la companyia continuarà al capdavant per assegurar una integració fluida a Applus+", ha dit l'empresa en un comunicat, en què no ha revelat l'import de la transacció.

  • 12,68€
  • -0,16%

K2 es va fundar el 1999 i actualment compta amb una plantilla de 257 professionals que treballen en cinc línies de serveis: consultoria mediambiental, monitorització ambiental, tecnologia, enginyeria de l'aigua i enginyeria elèctrica. Els ingressos del 2021 van ser de 13 milions d'euros.

En el marc del desenvolupament sostenible, K2 assessora els clients en el diagnòstic i solució de la seva problemàtica ambiental i social, desenvolupant projectes de gestió ambiental, així com de qualitat de l'aire i de l'aigua, residus, soroll, meteorologia i gestió i conservació de flora i fauna. S'enfoca especialment als sectors industrial, energètic i d'infraestructures públiques.

A més de la seva seu central, compta amb oficines a Bogotà i, fora de Colòmbia, al Perú, l'Equador i Guatemala.

“K2 és una companyia amb una alta capacitat tecnològica i d'innovació, un gran reconeixement al mercat d'aigües i de serveis mediambientals d'alt valor afegit i, per tant, molt alineada amb el nostre pla estratègic 2022-2024. La creixent demanda dels seus serveis i l'atractiu de les solucions digitals fan que tinguem grans expectatives per al futur, tant a Llatinoamèrica com a altres regions”, ha declarat Javier López Serrano, executiu vicepresident de la Divisió Energy & Industry d'Applus+.

Noticias relacionadas

contador