tim-cook-ceo-apple
Flickr / Mike Deerkoski

Apple segueix treballant en el projecte secret del seu vehicle elèctric. I per això, els de Cupertino estan 'pescant' en el vedat de Tesla. Des de finals de 2017, la tecnològica de Tim Cook ha contractat un gran nombre d'exempleats de l'automobilística d’Elon Musk.

  • 189,98$
  • 1,36%
  • 174,89$
  • -1,50%

Entre ells es troben enginyers de fabricació, programari, seguretat i, més recentment, experts en les cadenes de subministrament. Així ho indica el canvi d'estat de múltiples extreballadors de Tesla als seus respectius perfils de Linkedin.

Els de Cupertino han contractat un gran nombre d'exempleats de l'automobilística des de finals de 2017

Segons una font familiaritzada amb el tema i citada per CNBC, Apple no només ha posat a treballar aquests ex de Tesla en el seu cotxe elèctric, Project Titan. A més, els està ordenant centrar-se en altres productes com les pantalles, les òptiques, les bateries i el programari dels seus dispositius.

Aquest any, Apple ha contractat almenys 46 exempleats de Tesla. Alguns d'ells van fitxar directament per Apple, mentre que altres havien estat acomiadats per Tesla poc abans. Sobre aquest assumpte, un portaveu de la fabricants de cotxes elèctrics ha reconegut que "els desitgem el millor, perquè Tesla és triar el camí difícil, tenim 100 vegades menys diners que Apple, per la qual cosa no ens podem permetre pagar-los més".

Amb tot, Apple i Tesla podrien no ser rivals sempre. Un guru aconsellava aquesta setmana a Musk que demanés diners als de Cupertino o a Google per finançar l'exclusió en borsa de la seva companyia. Concretament, afirma que la unió entre els dos seria "una aposta guanyadora per Tesla i per a la humanitat".

Noticias relacionadas

contador