ep ana botin jose antonio alvarezandrea orcel
SANTANDER
4,74€
  • 0,17€
  • 3,61%

La presidenta de Banc Santander, Ana Botín, ha assenyalat en declaracions a la CNBC que han seguit "un procés rigorós amb Orcel", i ha afegit que han pres "la decisió correcta" respecte a l'italià.

Santander va renunciar, el passat 15 de gener, a continuar endavant amb el nomenament de l'Andrea Orcel com a conseller delegat a causa de l'elevada compensació diferida, de 50 milions, que havia de cobrar el banquer per la seva sortida de l'entitat suïssa UBS i que el banc càntabre va renunciar a costejar. La notícia va resultar extremadament sorprenent atès que el fitxatge d’Orcel havia estat anunciat 'a so de bombo i platerets'.

Ana Botín ha parlat amb CNBC amb motiu de la presentació dels resultats del banc de 2018. Al llarg de la jornada, la màxima responsable del Santander compareixerà davant els mitjans per presentar aquests comptes i, de ben segur, haurà de respondre moltes preguntes relacionades amb el que ha passat amb Orcel.

Al mercat s'especula que l'italià es podria estar plantejant demanar a Santander. Financial Times publicava aquest dimarts que Andrea Orcel planeja iniciar una batalla legal contra el banc d'Ana Botín i que aquest ha mantingut converses amb diverses empreses legals i està "a prop" de trobar un despatx que el defensi. Experts en CNBC apuntaven aquest matí que Orcel ho tindrà complicat per guanyar aquesta batalla a Santander, si finalment decidís emprendre-la, ja que el banc ho té tot "ben lligat".

Noticias relacionadas

contador