Santander: definitivament, no pot amb la part alta (resistència) del canal baixista

Els títols de l'entitat de càntabra s'estan desplaçant dins d'un impecable canal baixista des de fa un any

JM. Rodríguez
Bolsamania | 30 gen, 2019 12:08
ana-botin-santander

Banco Santander

3,965

17:38 22/10/19
-0,01%
0,00

Com s'observa en el gràfic setmanal, l'entitat càntabra ha de cotitzar els resultats que acaba de publicar (llegiu aquí els resultats). I els digerirà en plena zona de resistència.

Banc Santander acaba d'anunciar els seus comptes i, tècnicament parlant, ho fa en plena zona de resistència: la part superior del canal baixista. Per tant, pot ser una sessió decisiva (a curt termini) la d'aquest dimecres. Ja que, o es llança cap a l’important resistència dels 4,40-4,45 euros o per contra se'ns gira a la baixa de nou per corregir/ajustar, com a mínim, l'últim tram alcista.

Dit això, la superació de la resistència dels 4,45 euros en espelmes setmanals i amb folgança, seria un important senyal de fortalesa en l'entitat càntabra, avantsala d'un nou tram alcista amb objectius de pujada en l’important resistència dels 4,8 euros i, per sobre, els 5 - 5,10 euros (l'amplada del canal). Però no ens avancem als esdeveniments i deixem que sigui el preu el que ens digui què vol fer i quan. En resum, no oblidem que en el moment actual el títol cotitza en resistències clau.

santander2300119
Gràfic diari de Banc Santander