amrest tagliatella jose pares
AmRest
5,46€
  • 0,00€
  • 0,00%

La plataforma europea de restaurants multimarca, alimentació i serveis digitals, AmRest, propietària entre d'altres de la popular franquícia La Tagliatella, ha tancat sense marcar el primer canvi en el dia de la seva estrena al Mercat Continu. L'empresa havia d'haver començat a moure a les 12:30 hores, però, ha saltat al parquet espanyol a través d'un 'listing', un sistema ja utilitzat en el seu moment per Coca-Cola European Partners.

La companyia s'ha estrenat a un preu de 8,76 euros. Si s'observa la profunditat de mercat, es poden veure posicions de compra (demanda) a diferents preus, des dels 8,9 fins als 5,88 euros. No obstant això, si es mira l'oferta, no hi ha posicions de venda.

Ha saltat al parquet a un preu de 8,76 euros

AmRest es convertirà en l'única companyia cotitzada al mercat espanyol del segment de la restauració, juntament amb Telepizza. L'empresa està cotitzant a Polònia des del 2005, borsa on presumeix d'una capitalització aproximada de 8.277 milions de zlotys, és a dir, uns 2.000 milions d'euros.

Actualment, AmRest compta amb més de 2.000 restaurants distribuïts en 26 països, entre els quals es troba Espanya. A més, el grup treballa amb marques com Starbucks, Pizza Hut, Burger King i KFC, a més de ser la propietària de franquiciats com Bacoa, Sushi Shop i la citada La Tagliatella.

AmRest va tancar els nou primers mesos amb un benefici de 30,2 milions d'euros, xifra que suposa un 9% menys respecte al mateix període de l'exercici anterior, amb unes vendes que es van disparar un 25,6%, fins a arribar als 1.104 milions d'euros.

El resultat brut d'explotació (EBITDA) va créixer fins als 123,7 milions d'euros, xifra que suposa un increment del 13% enfront dels 109.400.000 d'euros del mateix període de l'exercici precedent.

Noticias relacionadas

contador