ep sedeamper 20180709104804
AMPER
0,09€
  • 0,00€
  • -2,13%

Amper es dispara aquest dimarts un 7% al Mercat Continu. La companyia ha anunciat a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que ha obtingut la llum verda per a la venda del seu negoci al Pacífic Sud.

Concretament, Amper assegura haver obtingut "l'aprovació final del Comitè d'Inversió Estrangera dels Estats Units ("CFIUS"), darrera autorització que quedava pendent en relació amb la venda d'Amper dels seus negocis a Pacífic Sud".

Amper destaca, a més, que aquestes autoritzacions són fermes i "no necessiten cap període ulterior de revisió, al·legacions o recurs", de manera que les parts consideren l'operació "tancada definitivament".

Tal com Amper va comunicar el passat 25 de setembre, ATH i ella havien ultimat els documents finals de la transacció, amb un muntant que puja als 79 milions de dòlars.

L'espanyola ja va anunciar el passat 1 d'agost que esperava vendre el seu negoci al Pacífic Sud per al tercer trimestre d'enguany.

El juny, Amper va acordar un dipòsit de 4,5 milions de dòlars (3.860.000 d'euros) com a avançament del preu de tancament de la venda del seu negoci al Pacífic Sud a causa dels avenços produïts en la transacció i de la confiança en el tancament de l'operació.

Noticias relacionadas

contador