ep sedeamper 20180709104804
AMPER

Amper ha signat un 'Memoràndum d'Entesa' per a l'adquisició del 75,5% de les participacions socials de Rubricall amb un desemborsament per import màxim d'un milió d'euros.

Fruit d'aquesta adquisició, dins el marc del desenvolupament i compliment del Pla Estratègic 2018-2020 d'Amper, Rubricall canviarà el seu nom a Amper Rubricall.

Aquesta adquisició està destinada al desenvolupament de diversos projectes i sistemes, d'acord amb l'estratègia de recuperació i implementació del Pla R+D+I del Grup Amper i enfortiment de la seva activitat amb l'objectiu de tornar a convertir-lo en un referent tecnològic.

Amper Rubricall aportarà al Grup Amper un EBITDA mínim d’1,3 milions d'euros el 2019 a través del desenvolupament de tecnologia i programari propis, mitjançant sistemes de cadena de blocs, redundant en "importants sinergies" de grup que milloraran el rendiment econòmic de la filial durant els anys successius.

Aquesta adquisició permetrà al Grup Amper comptar amb programari propi al segment de seguretat informàtica i desenvolupament de sistemes orientats a multinacionals i grans companyies públiques i privades que requereixen serveis a l'àmbit de la seguretat i comunicació, que utilitzen com a mitjà, entre altres, la cadena de blocs.

Noticias relacionadas

contador