amazon-bat-le-consensus-avec-un-profit-record-le-titre-grimpe

Amazon suma un nou rècord. El gegant del comerç electrònic supera d'aquest dijous la barrera psicològica dels 2.000 dòlars per acció en la seva cotització. En concret, ha registrat un màxim intradia als 2.022 dòlars. En aquests moments, cotitza al voltant dels 2.016 dòlars.

  • 179,62$
  • 3,43%

Durant la jornada passada, les seves accions van tancar als 1.998,10 dòlars, xifra que va suposar un màxim històric. No obstant això, les caigudes generalitzades d'aquest dijous a Wall Street han fet al començament de la sessió que la companyia de Jeff Bezos no es decidís entre el vermell i el verd, i per moments se situés per sota dels 2.000 dòlars.

Finalment, la gegant del comerç electrònic s'ha decantat pels guanys i ascendeix més d'un 1% al parquet novaiorquès. D'aquesta manera, el valor d'Amazon en borsa ja puja als 974.560 milions de dòlars, i s'acosta lentament al bilió. Nivell al qual, per ara, només ha aconseguit arribar Apple fa unes setmanes.

APPLE, TAMBÉ A MÀXIMS

De fet, el fabricant dels iPhone també va registrar ahir nous màxims als 222,98 dòlars. Actualment, la seva capitalització borsària se situa als 1,08 bilions de dòlars.

Igual que Amazon, la companyia de la poma supera aquest dijous els rècords de la passada sessió. Ha arribat als 224,57 dòlars per acció i es revalora al voltant d'un 0,2% a la Borsa de Nova York.

Noticias relacionadas

contador