• Les vendes del 'Prime Day' han pujat un 60% respecte l'any anterior
  • Això fa que les accions pugin aquest dimecres a Wall Street a prop d'un 1%
Amazon Prime Day

Amazon ha tornat a tocar els 1.000 dòlars per acció un dia després del seu 'Prime Day'. La companyia va tocar per última vegada la xifra rodona el 26 de juny i per primera vegada el 30 de maig. Les vendes del 'Prime day' han pujat un 60% respecte a l'any anterior, segons un comunicat d'Amazon. Això fa que les accions pugin aquest dimecres a Wall Street a prop d'un 1%.

  • 179,41$
  • -0,23%

Les vendes de l'11 de juliol van superar les del Black Friday i les del Cyber ​​Monday, cosa que ha fet que es convertís en el dia amb més vendes de la història d'Amazon. A causa de les milers d'ofertes que posava a disposició, Amazon va decidir ampliar el termini per comprar a 30 hores. Les vendes d'aquest 'Prime Day' han estat un 60% més grans que les de l'any passat. Desenes de milions de membres Prime van realitzar una compra duran el Prime Day 2017, un 50% més que l'any anterior.

La compra més popular dels membres Prime va ser l'Amazon Echo Dot. A Espanya, el que més es va comprar va ser SanDisk Ultra Fit 64 GB USB 3.0 Flash Drive; Moto G Plus (5ª Generació) Smartphone i el Lenovo Ideapad 310 Laptop. Els membres Prime van comprar set vegades més dispositius Amazon Echo a nivell mundial que durant el Prime Day 2016.

Més de 3,5 milions de joguines van ser comprats pels clients en tot el món. Desenes de milions de clients van utilitzar l'aplicació d'Amazon durant el Prime Day. Les comandes dels clients en l'aplicació d'Amazon van duplicar amb escreix aquest 'Prime Day' en comparació amb l'any passat.

Noticias relacionadas

contador