• El centre logístic tindrà 200.000 metres quadrats i s’hi invertiran 60 milions d'euros
  • Amazon va invertir l'any passat 125 milions d'euros en l'ampliació i millora de la seva activitat logística a Espanya
amazon-et-microsoft-en-discussions-avec-here

El Govern de Castella-La Manxa ha valorat les pretensions d'Amazon de crear un centre logístic a Illescas (Toledo) de 200.000 metres quadrats, en el qual hi invertirà 60 milions d'euros i amb el qual preveu crear a prop de 1.100 llocs de treball durant els primers tres anys.

  • 179,62$
  • 3,43%

La consellera d'Economia, Empreses i Ocupació de Castella-La Manxa, Patricia Franco, ha manifestat la "gran satisfacció" de l'Executiu regional davant la creació del nou centre logístic d'Amazon a Illescas, que es preveu com "un dels principals d'Espanya".

"Castella-La Manxa és una regió sana per assumir qualsevol inversió, com així ho demostra el creixement de les empreses familiars, també amb projectes com la implantació de grans projectes en aquesta legislatura com Michelin o Puy de Fou, entre d'altres", ha destacat Franco en declaracions recollides per Efe.

El centre logístic tindrà 200.000 metres quadrats i s’hi invertirà 60 milions d'euros

Per això, ha subratllat que "Castella-La Manxa està posicionada en un focus d'atracció d'empreses que farà que el creixement i la generació d'ocupació vagi a més velocitat que en altres comunitats autònomes" ha dit la consellera.

"La decisió d'Amazon demostra que cada vegada són més les empreses que aposten per aquesta comunitat autònoma i decideixen canviar el seu domicili fiscal a la regió", ha valorat la consellera d'Ocupació, que ha sostingut que l'objectiu del Govern regional és "treballar dur perquè la formació i la contractació es quedin a Illescas, Toledo, i en la comunitat autònoma", ha matisat.

Per la seva banda, el president regional, Emiliano García-Page, ha valorat al seu compte de la xarxa social Twitter l'arribada de "més empreses i més ocupació a Castella-La Manxa".

Amazon va invertir l'any passat 125 milions d'euros en l'ampliació i millora de la seva activitat logística a Espanya, segons el que es desprèn dels comptes de la companyia. Va adquirir per 30 milions d'euros el terreny on s'aixecarà el seu nou magatzem del Prat de Llobregat (Barcelona) i va realitzar obres d'ampliació i millora del centre madrileny de San Fernando d'Henares. També va posar en marxa el 2016 dues instal·lacions del seu servei de lliuraments urgents Prime Now (a Madrid i Barcelona) i un centre logístic a Castellbisbal (Barcelona) que suporta el seu servei Amazon Pantry.

Noticias relacionadas

contador