cbamazoncoche short1

Durant la propera campanya de Nadal, Amazon ha anunciat la contractació de 2.200 persones per treballar a la seva xarxa de centres i estacions logístiques a Espanya. D'aquesta manera, la companyia reforçarà els seus serveis per fer front a l'augment de la demanda durant aquestes festes.

Després de Nadal passat, més de 1.700 d'aquests llocs de treball temporals es van convertir en llocs fixos i la companyia espera continuar amb aquesta tendència en el futur, segons ha anunciat aquest divendres la companyia.

"Durant l'últim trimestre de l'any, que per a nosaltres és l'època de més feina, estem encantats de donar la benvinguda als nous empleats a l'equip que ens ajudaran a oferir una experiència excepcional als clients", ha afirmat el director d’operacions per a Espanya i Itàlia, Fred Pattje.

"Després de Nadal passat, més de mil empleats temporals van trobar una feina fixa i temps complet a Amazon, i estem desitjant donar la benvinguda a més de 2.200 empleats temporals per a aquest Nadal. Esperem que aquest any, moltes de les persones que s'uneixen al nostre equip de manera temporal tinguin també l'oportunitat d'incorporar-se al nostre equip com a empleats fixos a principis de l'any que ve", ha afegit.

El Nadal passat més de mil empleats temporals van trobar una ocupació fixa i a temps complet a Amazon

Els empleats que s'incorporin a Amazon durant la campanya de Nadal s'uniran als més de 2.500 empleats fixos d'Amazon als centres i estacions logístiques de tot el país per ajudar a recollir, empaquetar i enviar les comandes de Nadal dels clients.

Tots els treballadors fixos d'Amazon, segons ha explicat la companyia, rebran "un atractiu sou i un complet paquet de beneficis", que inclou assegurança mèdica privada, pla de pensions d'empresa, assegurança de vida i descomptes per a empleats.

SALARI: 19.300 EUROS

A Espanya, Amazon aplica els nivells salarials dels convenis Regionals de Logística als seus empleats i noves contractacions. El salari mínim anual tant a Madrid com a Barcelona, ​​les dues regions on Amazon té major nombre d'empleats, és de més de 19.300 euros.

Amazon també té en marxa un programa formatiu anomenat Career Choice a través del qual finança als seus empleats el 95% de la matrícula i la resta de taxes, fins a 8.000 euros en quatre anys, per a cursos homologats a nivell nacional.

La xarxa logística d'Amazon a Espanya inclou el centre logístic de San Fernando d'Henares (Madrid), el primer de la companyia a Espanya, que va començar les seves operacions el 2012, un any després del llançament d'Amazon.es, i un centre a Castellbisbal (Barcelona) dedicat a Amazon Pantry, el servei que permet als clients comprar productes bàsics del dia a dia en les mides que necessiten sense compra mínima.

La companyia va obrir la tardor de l'any passat nous centres logístics al Prat i Martorelles (Barcelona) i a Getafe (Madrid). La companyia també va anunciar que té previst obrir-ne un altre a Illescas (Toledo).

Amazon compta, a més, amb dos centres logístics urbans a Madrid i Barcelona per proporcionar lliuraments ultra-ràpids als seus clients Prime en aquestes ciutats a través del seu servei Prime Now; així com estacions logístiques a Getafe (Madrid), Paterna (València), Sevilla i Alcobendas (Madrid) per reforçar els serveis de distribució en benefici tant dels clients com de les empreses que venen a Amazon.

Els candidats interessats en aquestes posicions temporals poden conèixer més detalls i aplicar en línia en www.trabajaenamazon.es, segons ha explicat el gegant del comerç electrònic.

Noticias relacionadas

contador