jeff bezos portada amazon presidente

Jeff Bezos torna a obrir la cartera. Amazon se'n va de rebaixes i està estudiant la compra de Zoox, 'startup' tecnològica, per entrar en el negoci dels cotxes autònoms. L'operació es tancaria per menys dels 3.200 milions de dòlars de finançament que va captar l'empresa al 2018.

  • 174,63$
  • -2,56%

Segons informa MarketWatch, "l'acord pot trigar setmanes a fructificar i, malgrat tot, les converses podrien no arribar a bon port".

Zoox, fundada al 2014, ha estat des de llavors treballant en el desenvolupament del maquinari i el programari necessari perquè cotxes sense conductor, com ara robotaxis, puguin desplaçar-se i venir quan són convocats a través d'una aplicació mòbil.

Des de la seva última ronda de finançament al 2018, la companyia tenia problemes per tirar endavant els seus projectes, cosa que n'explicaria la venda a Bezos.

Cal recordar que, fa alguns anys, Amazon va crear un equip únicament dedicat al desenvolupament de la tecnologia de cotxes autònoms, en part per transportar els seus paquets de manera encara més eficient. Des d'aleshores, hi ha invertit desenes de milions.

Noticias relacionadas

contador