ep imagenqantas
EUROPA PRESS - Archivo
59,64€
  • 0,44€
  • 0,74%

Amadeus ha signat un nou acord de distribució amb l'aerolínia nacional d'Austràlia Qantas que inclou un canal de distribució privat denominat Qantas Channel i que estarà operatiu a partir de l'1 d'agost de aquest any.

L'acord garanteix que els distribuïdors de viatges d'Amadeus que contractin Qantas Channel podran seguir accedint a les tarifes i productes que l'aerolínia posa a disposició de les agències alhora que treballen amb les funcionalitats de servei del sistema Amadeus quan reservin, modifiquin o cancel·lin els viatges.

Podran accedir a les tarifes de l'aerolínia sense necessitat d'abonar una comissió per l'ús del canal

Els distribuïdors de viatges d'Amadeus que contractin Qantas Channel podran accedir a les tarifes de l'aerolínia sense necessitat d'abonar una comissió per l'ús del canal.

Qantas i Amadeus treballen en estreta col·laboració en el marc de l'estàndard NDC. El juny de l'any passat, l'aerolínia es va unir al programa NDC-X d'Amadeus amb l'objecte de connectar la plataforma de distribució de Qantas (QDP) a Amadeus perquè el contingut NDC estigui disponible a la plataforma de viatges d'Amadeus.

A més, el 2018, Qantas va renovar l'acord de prestació de serveis tecnològics i de distribució amb Amadeus i va dur a terme una important transformació digital del seu procés de reserva en línia de la mà d'Amadeus per oferir als clients una experiència digital més personalitzada i intuïtiva.

Noticias relacionadas

contador