ep luis maroto consejero delegadoamadeus 20180906180002
AMADEUS - Archivo
59,20€
  • -0,28€
  • -0,47%

Amadeus (-2,65%) ha estat aquest dilluns la companyia més castigada de l'IBEX després la retallada de preu objectiu de Berenberg fins als 80 euros des dels 90 euros. No obstant això, aquest preu es troba encara un 33% per sobre del preu actual de cotització (60 euros) i, a més, Berenberg reitera el consell de comprar sobre la companyia.

"Creiem que la divisió d'IT Solutions d'Amadeus (40% de les vendes), que creix a un ritme tres vegades més ràpid que la resta del negoci, està infravalorada", assenyalen aquests experts. Així, a l'hora de valorar aquest divisió, apliquen uns múltiples que impliquen atorgar a Amadeus un potencial del 30%.

Berenberg subratlla que Amadeus és el seu "top pick" (opció preferida) dins del sector. "Veiem que està ben posicionat per beneficiar-se desproporcionadament davant dels seus parells. Això es deu al fet que opera al relativament més rendible mercat europeu de GDS; té un nivell d’R+D 2,5 vegades superior juntament amb un rendiment de la inversió en R+D un 20% superior en comparació amb Sabre, i ha realitzat avenços significatius al mercat de solucions IT, cosa que hauria de ser un avantatge competitiu sostenible a llarg termini per a l'empresa", expliquen aquests experts.

"Creiem que el mercat segueix subestimant la millora fonamental del seu mix de vendes, la seva divisió de programari cotitza significativament per sota dels múltiples dels seus competidors, tot i estar en línia amb ells en termes de rendibilitat, creixement i quota d'ingressos recurrents", recalquen des de Berenberg.

INICIEN SABRE AMB VENDRE

Els experts de Berenberg han iniciat la cobertura de Sabre amb un consell de vendre i un preu objectiu de 18 euros. Segons aquests analistes, persistirà la tendència recent de deteriorament de marges.

"Considerem que la recent tendència de creixement a costa de la rendibilitat en la divisió de xarxes de viatges de Sabre (70% de les vendes) és insostenible i estem preocupats pel persistent baix rendiment de la divisió d'IT Solutions en relació amb Amadeus", expliquen.

Noticias relacionadas

contador