• Les previsions de JP Morgan estan per sobre del consens
ep luis maroto ceo damadeus
AMADEUS

Amadeus ha pujat un 3,4% a l'IBEX-35 aquest dimecres i s'ha desmarcat com el segon millor valor de l'índex borsari espanyol. La companyia s'està veient impulsada per un informe de JP Morgan, que tot i rebaixar lleugerament les seves expectatives per a 2018, projecta unes previsions per sobre del consens dels analistes.

  • 59,60€
  • 0,07%

Amadeus té previst publicar els seus resultats del primer trimestre de 2018 aquest divendres. Els experts de JP Morgan destaquen que la companyia presenta "un subjacent sòlid", tot i que pot afrontar "vents en contra" pel canvi de divises.

Els analistes de JP Morgan reconeixen que Amadeus està encara exposada a "fluctuacions en el canvi de divises"

Els analistes de JP Morgan reconeixen que Amadeus està encara exposada a "fluctuacions en el canvi de divises", de manera que redueixen les seves estimacions en un 1,6% per 2018.

No obstant això, elogien la sòlida base del grup, de manera que les seves previsions per al primer trimestre de la companyia segueixen sent per sobre del consens: 1.268 milions d'ingressos (davant els 1.238 milions del consens), EBIDTA ajustat de 535 milions d'euros (respecte als 529 projectats) i un dividend de 0,71 euros, respecte als 0,70 estimats pel consens.

JP Morgan també recorda que el principal competidor d'Amadeus, Saber, ha publicat uns sòlids resultats trimestrals que superen les expectatives.

Noticias relacionadas

contador