ep archivo   edificio de oficinas de amadeus
EUROPA PRESS - Archivo

Amadeus se situa aquest divendres al capdamunt de l'IBEX 35 després que Goldman Sachs hagi inclòs el valor a la llista de "comprar amb convicció". Les accions de la tecnològica s'anoten una pujada del 3,69%, per sobre dels 51 euros, i es recomponen de cinc dies de caigudes consecutives.

  • 59,48€
  • 0,81%

Els títols d'Amadeus han rebut un fort suport per part de l'entitat novaiorquesa que ha millorat la seva recomanació sobre ells des de neutral fins a comprar i els ha inclòs a la llista de comprar amb convicció.

Així mateix, ha elevat el preu objectiu fins a situar-lo en 70 euros des dels 65 previs. Aquesta valoració suposa un potencial del 40,9% respecte al tancament de dijous.

Els analistes de Goldman se situen entre els més optimistes sobre l'evolució a llarg termini d'Amadeus. Segons les dades recopilades per Reuters, les empreses que cobreixen el valor li atorguen de mitjana un preu objectiu de 61,75 euros, xifra que suposa un potencial d'aproximadament un 21% respecte a la cotització actual de la companyia. En el cas de la recomanació, la mitjana és de comprar.

Durant aquest 2022, els títols d'Amadeus acumulen una caiguda del 14% i deixen la capitalització borsària en uns 23.000 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador