amadeuscb31

Els analistes de Renta 4 veuen en Amadeus una "bona oportunitat d'entrada". Situa la seva recomanació a sobreponderar, quan abans era un mantenir, i fixen el preu objectiu de 63,5 euros per acció. A més, qualifiquen les perspectives com a "positives" i esperen que reprengui el pagament de dividend.

  • 59,64€
  • 0,74%

Com detallen en un informe recent, en resposta a un escenari macroeconòmic menys favorable i als problemes logístics d'alguns dels principals aeroports europeus, els títols d'Amadeus han caigut al voltant d'un 12% des del juny. "Creiem que els preus de cotització actuals són molt atractius i ofereixen una bona oportunitat d'entrada al valor", assenyala l'analista financer de Renta 4 Iván San Félix.

Segons explica, les perspectives de cara a l'estiu continuen sent positives, amb un nivell elevat de reserves "que ens fa pensar que al tercer trimestre, el més important de l'any, consolidarà més la tendència de recuperació". De fet, esperen que els resultats del segon trimestre del 2022 segueixin acostant la companyia als nivells previs a la pandèmia.

"Preveiem que Amadeus recuperi les principals magnituds del 2019 el 2023 i que el nivell de reserves i passatgers sigui molt superior el 2025", apunta. Segons la seva opinió, "la inèrcia de la recuperació és potent i s'hauria de veure impulsada pel millor to a Àsia, regió que està llastrada per les restriccions més grans a viatjar".

Quant al pagament de dividend, preveu que es reprengui el 2023, gràcies a la bona evolució de la generació de caixa després que el pla d'estalvi de despeses i inversions hagi permès reduir la sortida de caixa aquests dos darrers anys i n'hagi optimitzat l'estructura.

Noticias relacionadas

contador