ep amadeus anunciaalianza mundialadobe
AMADEUS

L'empresa de solucions tecnològiques per a la indústria del viatge Amadeus ha anunciat una aliança amb Adobe per millorar les opcions que les aerolínies poden oferir als seus passatgers a través d'experiències digitals personalitzades des de qualsevol dispositiu i al llarg de tot el viatge.

  • 64,66€
  • 0,53%

Les solucions integrades d’Adobe Experience Cloud ofereixen una gamma completa de tecnologies que permet a les marques oferir experiències personalitzades i basades en dades en tots els punts d'interacció dels clients, la qual cosa inclou personalitzar i gestionar experiències en tots els dispositius i pantalles, també mitjançant publicitat, vídeos i altres canals i funcions d'anàlisi.

El vincle amb Adobe Creative Cloud facilita la ràpida activació de solucions creatives en tots els canals de màrqueting i punts d'interacció dels clients. Entre altres marques adherides figuren Carnival Corporation, Comcast, National Bank of Canada, Philips i Tourism Austràlia.

Segons ha explicat John Lonergan, director de l'àrea digital d'aerolínies a Amadeus "la col·laboració d’Amadeus amb Adobe obre un món d'oportunitats perquè les aerolínies siguin capaços de crear experiències veritablement personalitzades per als viatgers a través de qualsevol canal digital, ja sigui en un laptop, un iPad, al check-in, un telèfon intel·ligent o fins i tot una pantalla de vídeo a la part posterior d'un seient d'avió, i essencialment en qualsevol punt al llarg del viatge del client. El cel és el límit del que aquesta associació portarà als nostres clients d'aerolínies compartides", ha remarcat.

Per la seva banda, Julie Hoffmann, directora d'Estratègia i Màrqueting de la Indústria i Viatges d'Adobe, ha remarcat que l'aliança amb Amadeus permetrà una major integració "amb les marques de les aerolínies". "Crearem valor de per vida per a les marques de viatges, mentre aprofitem una nova forma d'intimitat al mòbil des del viatger anònim al conegut. Els clients d'aerolínies compartides tindran intimitat digital durant tot el viatge", ha conclòs

Noticias relacionadas

contador