ep el presidente ejecutivo de telefonica jose maria alvarez-pallete durante al junta general de
TELEFÓNICA - Archivo

José María Álvarez-Pallete i bona part dels membres de consell d'administració de Telefónica han decidit cobrar en accions el dividend flexible de la companyia, mitjançant el qual s'oferia la possibilitat de rebre la retribució tant en efectiu com en títols de la companyia de telecomunicacions.

  • 3,96€
  • -1,24%

Així consta als registres publicats per la CNMV, segons els quals Pallete ha rebut un total de 95.386 accions noves de la companyia.

En aquesta línia, també han cobrat el dividend en accions el conseller delegat del Grup Telefónica, Ángel Vilá, i la directora de Finances i Control, Laura Abasolo, que han rebut un total de 22.011 i 3.272 títols, respectivament.

D'altra banda, gran part dels membres de consell d'administració, a més d'Álvarez-Pallete i Vilà, també han comunicat a la CNMV que ha optat per cobrar el dividend en accions, entre ells el president de la Fundació La Caixa, Isidre Fainé, que n'ha rebut 34.454 títols nous, i el president de Gestamp, Francisco José Riberas, que n'ha obtingut 632.367 accions a través Halekulani SL.

Altres consellers que també han optat pel dividend en accions han estat José María Abril (qui ha rebut 32.461 títols, incloent-hi els de Maria Teresa Arandia), José Javier Echenique (9964, incloent-hi els de Bilbao Orvieto SL), María Luisa García Blanco (1.736), Peter Erskine (2.487), Peter Löscher (8.392), Francisco Javier de Paz (3.753), Ignacio Moreno (1.058) i Carmen García de Andrés (40).

Així mateix, també han cobrat en aquesta ocasió el dividend en accions el secretari del consell d'administració, Pablo García de Carvajal (2.987), i director general d'Estratègia i Afers Corporatius, Eduardo Navarro (8.483), segons consta a la CNMV.

Noticias relacionadas

contador