alphabet est a suivre a wall street

Alphabet, la matriu de Google, ha presentat aquest dimarts els seus nous xips personalitzats Axion, que utilitzen tecnologia Arm i que estaran disponible per als clients de Google Cloud a finals d'aquest any, ha detallat la companyia en un comunicat.

  • 173,85$
  • 0,78%

Aquesta nova família de processadors "ofereix rendiment i eficiència energètica líders a la indústria". A més, aquests xips "combinen l'experiència en silici de Google amb els nuclis de CPU de més rendiment d'Arm per oferir instàncies amb un rendiment fins a un 30% millor que les basades en Arm d'ús general més ràpides disponibles al núvol avui en dia, i amb fins a un 50% de millor rendiment i fins a un 60% de més eficiència energètica que les instàncies comparables basades en x86 de la generació actual”.

"És per això que ja comencem a implementar serveis de Google com BigTable, Spanner, BigQuery, Blobstore, Pub/Sub, Google Earth Engine i la plataforma YouTube Ads en servidors basats en Arm de la generació actual i planegem implementar i escalar aquests serveis i més en Axion aviat", ha detallat la companyia.

Alphabet destaca també que aquesta nova eina "ofereix avenços gegantins en el rendiment per a càrregues de treball d'ús general, com a servidors web i d'aplicacions, bases de dades de codi obert, caixets en memòria, motors d'anàlisi de dades, processament de mitjans, entrenament i inferència d'IA i més".

"L'anunci de Google de la nova CPU Axion marca una fita important en el lliurament de silici personalitzat optimitzat per a la infraestructura de Google i construït sobre la nostra plataforma Arm Neoverse V2 d'alt rendiment. Dècades d'inversió a l'ecosistema, combinades amb la innovació contínua de Google i les contribucions de programari de codi obert garanteixen la millor experiència per a les càrregues de treball que més importen als clients que executen Arm a tot arreu”, destaca Rene Haas, director executiu d'Arm.

Noticias relacionadas

contador