ep almirall 20180223131905
ALMIRALL

Almirall ha anunciat aquest dimarts l'aprovació de la FDA (Administració d'Aliments i Medicaments) nord-americana pel seu medicament Seysara, que s'utilitza "pel tractament de lesions inflamatòries de l'acne vulgaris de moderat a greu en pacients de 9 anys d'edat en endavant".

  • 8,57€
  • 1,24%

Així ho ha comunicat la mateixa farmacèutica a la CNMV (Comissió Nacional del Mercat de Valors) i ha destacat que Seysara és "un antibiòtic oral derivat de la tetraciclina d'espectre reduït, que s'administra un cop al dia, amb propietats antiinflamatòries per al tractament potencial de l'acne de moderat a greu".

La farmacèutica espera llançar Seysara a partir de gener de 2019

Almirall ha apuntat que "aquest nou producte prové de la cartera adquirit d’Allergan EUA i la seva aprovació s'ha rebut abans del previst".

Amb tot, la companyia espera poder llançar-lo al mercat dels EUA el gener de 2019 i calcula un pic de vendes d'entre 150 milions de dòlars i 200 milions de dòlars.

La farmacèutica va rebre el passat 28 de setembre una millora de qualificació per part d'S&P, que va millorar la perspectiva de l'avaluació d'Almirall de negativa a estable i va mantenir la qualificació de la companyia en 'BB -'. Després de l'anunci del tancament de l'acord per l'adquisició de la cartera de dermatologia mèdica als Estats Units d'Allergan, tant S&P com Moody's han confirmat la qualificació d'Almirall.

Noticias relacionadas

contador