ep archivo   planta de almirall
ALMIRALL - Archivo

Almirall i Inserm Transfert han signat un acord relatiu a la llicència i col·laboració en matèria de recerca que té com a objectiu avançar en les opcions de tractament de vitiligen. Aquestes dues grans organitzacions se centraran sobretot en la identificació i el desenvolupament d'una nova classe de medicaments que modulin la via Wnt, peça clau implicada en la repigmentació de la pell.

  • 8,57€
  • 1,06%

Aquesta col·laboració de la farmacèutica catalana amb la filial de l'Institut Nacional de Salut i Investigació Mèdica de França combinarà l'avantguarda del coneixement quant a la investigació del vitiligen proporcionada per Inserm Transfert amb l'experiència d'Almirall en el descobriment de fàrmacs per a la identificació i el desenvolupament de nous compostos de tractament d'aquesta malaltia.

"El vitiligen pot tenir un gran impacte en la qualitat de vida dels pacients. Ens complau anunciar aquesta nova col·laboració amb un centre d'excel·lència com l'Inserm per desenvolupar tractaments innovadors per a aquesta malaltia de la pell. Aquesta fita demostra una vegada més el compromís d'Almirall amb la millora de la vida dels pacients en una malaltia desatesa en què encara hi ha importants necessitats no cobertes", declara Karl Ziegelbauer, Chief Scientific Officer d'Almirall.

El vitiligen és una malaltia de caràcter crònic que afecta entre el 0,5 i el 2% de la població mundial, està associada a una pèrdua de la pigmentació. A causa de la visibilitat de les lesions d'aquesta malaltia hi ha un alt nivell de càrrega psicològica per als que la pateixen així com necessitats de tractament. Aquesta iniciativa mostra un compromís de les dues empreses amb la col·laboració a la comunitat científica per a l'aportació de noves solucions en aquest tipus de mercat desatès amb una elevada necessitat mèdica no coberta.

El projecte crea un valor substancial per a Almirall en enriquir la divisió d'R+D amb projectes innovadors i ampliar les indicacions, augmentant la qualitat i la velocitat d'execució de l'R+D.

Noticias relacionadas

contador