ep archivo   logo de hm
EUROPA PRESS - Archivo

Els experts de Barclays han retallat el seu preu objectiu d'H&M fins a les 125 corones sueques des de les 150 corones sueques després dels resultats que la tèxtil va presentar durant la jornada passada, alhora que reiteren el seu consell de sobreponderar.

"Hem rebaixat significativament les nostres previsions de BPA (benefici per acció) per al període 2022-2024 per tenir en compte les nostres perspectives més negatives. Fins i tot encara que sembla que els resultats d'H&M seguiran sota pressió a curt termini, creiem que el grup es pot beneficiar de una reducció de la capacitat", assenyalen aquests experts.

Deutsche Bank també ha baixat el preu objectiu d'H&M fins a les 100 corones sueques des de les 125 corones sueques, alhora que ha reiterat el seu consell de mantenir.

"H&M ha de fer front a una confluència d'esdeveniments externs durant els últims anys, des de la Covid, els boicots xinesos a la marca, els tancaments de botigues a Rússia, els problemes de la cadena de subministrament, la inflació de les matèries primeres i els nòlits i, ara, la pressió del tipus de canvi a causa de la fortalesa del dòlar", comenten els experts de Deutsche Bank.

Credit Suisse ha retallat igualment el preu objectiu d'H&M fins a les 85 corones sueques des de les 105 després dels resultats, amb un consell d'infraponderar.

"El deteriorament dels marges al tercer trimestre va ser notablement pitjor del que esperàvem nosaltres o el mercat, i és probable que la majoria dels factors clau es facin malbé encara més durant l'any que ve", indiquen aquests experts.

Noticias relacionadas

contador