ep instalaciones de airtificial
AIRTIFICIAL - Archivo

Airtificial ha comunicat aquest dimecres que segueix complint els seus objectius econòmics per al 2022. La divisió de la companyia, Intelligent Robots, ha iniciat l'any amb adjudicacions que sumen 18,1 milions d'euros a través de diversos projectes entre els quals destaquen cinc projectes tecnològics globals.

  • 0,13€
  • -2,00%

La companyia ha subratllat l‟acord signat amb una empresa d'automoció de l'Índia, que s‟emmarca dins de l‟estratègia del grup de diversificació de nous clients i entrada a nous mercats. El projecte que Airtificial ha aconseguit se centra en la fabricació d'una nova línia d'acoblament robotitzada d'amortidors del darrere per a "un dels principals Tier 1 de l'Índia", ha dit la companyia en una nota.

Entre la resta d'adjudicacions es destaquen quatre contractes més amb empreses immerses en el sector de la mobilitat elèctrica.

En paraules d'Enrique Sanz, conseller director general d'Airtificial, "aquestes adjudicacions contribueixen de manera significativa a la generació d'ingressos necessària per poder complir els nostres objectius del 2022. L'estabilització financera assolida al final del 2021 ens permet donar confiança als nostres clients que complirem amb els seus objectius. El primer contracte a Índia és una fita històrica, tenim grans esperances dipositades al mercat indi i estem encantats d'afegir una nova ubicació al servei dels nostres clients globals”.

Noticias relacionadas

contador