cbairtificial short1

Airtificial ha signat un contracte per 19,9 milions d'euros amb la tecnològica nord-americana Hyperloop Transportation Technologies (HTT) per a la fabricació, un cop acabats els anàlisis del prototip instal·lat a Tolosa (França) igualment fabricat per Airtificial, de cinc quilòmetres de tub pel qual circularà la càpsula de Hyperloop.

Amb aquest són ja quatre els acords signats entre els dos socis estratègics per a la fabricació de dues càpsules, dues maquetes de càpsules i dos tubs, segons ha informat aquest dimecres la companyia. Airtificial i HTT van realitzar el passat 2 d'octubre la presentació mundial de la primera càpsula per a passatgers a mida real del tren a la fàbrica de Tecnobahia, a El Port de Santa Maria (Cadis).

A més, Airtificial ja va signar un contracte per al disseny i fabricació d'un tub de 630 metres que està en ple procés d'elaboració.

Airtificial i Hyperloop han signat un acord mitjançant el qual la tecnològica nord-americana es compromet a encarregar a Airtificial la fabricació i l'acoblament del tram pilot del tub pel qual viatjaran les càpsules, que tindrà una longitud molt més gran que el primer (prototip): cinc quilòmetres.

La divisió de Civil Works d’Airtificial és l'encarregada de la fabricació del segon prototip del tub, de quatre metres de diàmetre, i un gruix de 32 mil·límetres, per valor dels gairebé 20 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador