cbairtificial short1

Airtificial Intelligence Structures ha signat dos contractes nous amb Airbus Defence and Space, segons ha informat aquest divendres la companyia, que no ha revelat la quantia per motius de confidencialitat.

En virtut del primer contracte, Airtificial fabricarà peces en material compost per al carenat de la perxa de reproveïment de l’A330MRTT (avió cisterna de reproveïment en vol), peces utilitzades per a les operacions de reproveïment en vol.

Aquest contracte serà el segon d’Airtificial relacionat amb un element essencial del reproveïment en vol ja que, a l'actualitat, fabrica en exclusivitat l'estic que dirigeix ​​el sistema de proveïment. El segon contracte, de major quantia, consisteix en la fabricació de diverses peces per al C295 (avió de transport tàctic).

Airtificial ha ressaltat que aquests contractes incrementen la relació existent amb Airbus. "Les peces que fabricarem eren subministrades per un altre fabricant i la seva reassignació a Airtificial suposen la ratificació de la confiança industrial i financera d'Airbus en la nostra companyia", ha afirmat.

Tots dos contractes són de caràcter indefinit per la qual cosa Airtificial fabricarà les peces durant tota la vida útil dels avions.

Noticias relacionadas

contador