1650543291 placas mejor calidad 1

Airtificial ha confirmat aquest dimecres que està en converses per vendre la planta fotovoltaica que té a El Salvador, tal com ha informat mitjançant un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,10€
  • -1,61%

La companyia ha enviat aquest aclariment en relació amb les informacions que s'havien publicat sobre això en què apuntaven a aquesta direcció.

Airtificial ha recordat que ja en els informes financers del 2021 apareixia publicat que les accions representatives del total del capital social titular de la planta fotovoltaica al·ludida estaven catalogades al balanç com a actiu mantingut per a la venda.

La direcció de la companyia ha confirmat que el Consell d'Administració haurà de donar llum verda a qualsevol operació d'aquest tipus i ha avançat que difondrà la informació pertinent si es conclou la venda.

La planta fotovoltaica d'Airtificial a El Salvador té 6,3 MW de capacitat i subministra a la xarxa el total d'energia que genera. L'energia es ven a preu de mercat i es produeixen 13.000 MWh/any d'energia equivalents al consum anual de 3.800 llars.

Noticias relacionadas

contador